Flyer laten ontwerpen

Een flyer laten ontwerpen hoeft niet zoveel geld te kosten. Helemaal niet als je jouw flyer door ons laat ontwerpen. Ik leg je graag uit, waarom een flyer laten maken bij Rokx, je geld bespaart.

En hoppa. Jij hebt een spiksplinternieuw op maat ontworpen flyer, waarmee jij je doelen gaat behalen.

Kom op, waar wacht je nog op?

Start met het laten ontwerpen van je flyer door een expert.

De concepten zijn gratis en voor niets.

Flyer laten ontwerpen stappenplan

Het laten maken van een flyer kan een tijdrovende klus lijken, maar bij ons krijg je snel en eenvoudig een idee van wat je kunt verwachten. We bieden je drie gratis concepten voor je flyer, zodat je een helder beeld hebt van de mogelijkheden voordat we overgaan tot het definitieve ontwerp. Dit proces bespaart tijd en helpt je om snel een flyer te laten ontwerpen die precies bij jouw wensen past.

Flyer kosten

Vanaf 149,- excl. btw.

Vind jij het lastig om een flyer te maken? Of heb je gewoon geen tijd of zin? Wil jij liever een flyer laten ontwerpen? Door een expert? Zodat het je tijd bespaart. En jij je doelen behaalt.

Bij het laten ontwerpen van een flyer wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Wij bieden transparante prijzen en een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het laten ontwerpen van een flyer bij ons is kostenefficiënt en levert je een professioneel resultaat op zonder verborgen kosten.

Hoe het werkt

Van aanvraag tot levering

 1. Aanvraag: start met het laten ontwerpen van je flyer door ons stappenplan in te vullen.
 2. Concepten: ontvang drie concepten van je flyer, kosteloos.
 3. Offerte: krijg vrijblijvend een offerte op basis van jouw wensen.
 4. Ontwerp: Wij ontwerpen jouw flyer op maat, precies zoals jij het wilt.
 5. Levering: Je ontvangt je flyer binnen de afgesproken tijd en kunt beginnen met je campagne.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op

Vraag naar George van Room

Telefoon: +31 (0) 24 – 20 27 911
E-mail: check@rokxgroup.com

Hoe laat je een professionele flyer ontwerpen?

1. Focus on the Goal

Weet precies wie je wilt bereiken en wat het doel van je campagne is. Dit is cruciaal voordat je begint met het bedenken van content. Doe je huiswerk, begrijp je doelgroep en ontdek de beste plekken om je flyer te verspreiden.

2. Structuur is Key

Een succesvolle flyer heeft een logische opbouw. Start met een pakkende titel (daarover later meer), bedenk een duidelijke boodschap en focus daarop. Gebruik een opvallende afbeelding – dit is het eerste wat mensen zien en bepaalt of ze verder lezen. En vergeet de call to action niet! Wat wil je dat de ontvanger doet na het lezen van de flyer?

3. Kort & krachtig

Een titel van 3 tot 5 woorden is perfect. Gebruik een groter lettertype dan de rest van de tekst. Je titel moet opvallen en leesbaar zijn van minstens drie meter afstand. Centraal geplaatste tekst trekt de meeste aandacht, dus zet je titel altijd in het midden. Kies een titel die een aanbieding bevat of een probleem van de klant oplost – maak ze nieuwsgierig!

4. Boodschap

Maak je boodschap zo persoonlijk mogelijk. Geef de klant het gevoel dat de flyer speciaal voor hem is gemaakt. Wees kort en krachtig. Minder is meer! Vertel wie je bent, wat je doet en wat je te bieden hebt.

5. Welk flyer formaat?

A5 flyers zijn populair, maar er zijn zoveel meer opties. Wat spreekt jouw klanten aan? Misschien A6 of DL, of een opvallende A4. Of ga voor een handige A7 die makkelijk in een portemonnee past. Kies een formaat dat bij je doelgroep past – effectieve marketing is altijd op maat gemaakt.

6. Voorkom fouten

 1. Te veel informatie in plaats van relevantie
 2. Geen oproep tot actie
 3. Te kleine lettertype
 4. Geen gebalanceerd ontwerp
 5. Lage kwaliteit foto’s
 6. Teksten niet scanbaar
 7. Geen duidelijke boodschap