goed dat je er bent

ROKX. Aangenaam kennis te maken.

Wij zitten in de business om het onmogelijke waar te maken. Wij zijn onafhankelijk. Innovatief. En hebben bergen doorzettingsvermogen. Waar anderen stoppen, gaan wij door. En dat maakt ons anders. Jouw resultaat, staat voorop.

Wij verspreiden jouw verhaal

Wij verspreiden jouw verhaal

Wij verspreiden jouw verhaal. Het verhaal van jouw business, merk en dienstverlening. Met engaging content bereiken we jouw doelgroep. Met jouw verhaal. Een goed verhaal verdient het om verspreid te worden. Om aandacht te krijgen. En soms gaat het vanzelf. Veel vaker heeft het verhaal een zetje nodig.

En dat is precies wat wij doen.

Jouw verhaal op een doeltreffende wijze op een presenteerblaadje afgeleverd bij jouw doelgroep. Altijd relevant. Voor langdurige brand effecten. En korte termijn resultaat. Immers, branding alleen is niet voldoende, want de business moet draaien. Dat betekent dat onze brand inspanningen samen gaat met korte termijn resultaten.

 

Waarom we doen

wat wij doen

 

Missie om waarde toe te voegen

Onze missie is om met onze unieke alles-in-een marketing aanpak waarde toe te voegen aan jouw business. Of het nu gaat om meer branding, kandidaten, leads, traffic of transacties. Wij voegen waarde toe aan jouw business door de overall experience van jouw doelgroep over jouw business te verbeteren. Met een blik op de toekomst. En korte termijn resultaat.

Met alles-in-een marketing campagnes

Wij zijn op ons sterkst wanneer we de verantwoordelijkheid krijgen voor de complete campagne van jouw marktbenadering. Jouw dienstverlening. Door ons vermarkt. Door continu te testen, te verbeteren en te optimaliseren, zul je zien dat dit het resultaat brengt wat jij nodig hebt.

Zodat de business groeit

Prachtige verhalen, schitterende merken en producten en diensten die oplossingen bieden, verdienen het om aandacht te krijgen. En aandacht is noodzakelijk, wil de business groeien.

Ons verhaal voor meer resultaat

Wij zijn verbaasd over bureaus die fantastische dingen verzinnen en maken, maar niet het broodnodige resultaat behalen. Die er niet voor openstaan om de business goed te begrijpen. Die de tijd nemen om de campagne strategie uit te stippelen én uit te voeren. Zodat er échte groei ontstaat.

Dus doen wij het anders.

Rokx is anders. Wij nemen de leiding. Wij nemen verantwoordelijkheid. Wij draaien wat jij nodig hebt. Een vast bedrag per maand voor het benodigde resultaat. En dat betekent dat state-of-the-art marketingactiviteiten voor veel meer soorten bedrijven bereikbaar is.

En dat is maar goed ook.

Wij geloven in intensieve klantrelaties. En de reden is simpel. Het kan namelijk altijd beter. Wij zijn nooit klaar. Wanneer wij ons werk goed doen, is er altijd weer iets anders te doen. Wij willen samen groeien met onze klanten.

A striking business gaat niet vanzelf. Incredible growth needs incredible fuel. En daar hebben wij jou bij nodig. Check onze vacatures.