Goed dat je er bent

Wij zijn ROKX. Aangenaam kennis te maken.

Wij zitten in de business om het onmogelijke waar te maken. Wij zijn onafhankelijk, innovatief en hebben bergen doorzettingsvermogen. Waar anderen stoppen, gaan wij door. Dat maakt ons anders. Jouw resultaat, staat voorop.

Kickstart jouw project met ons

George van Room |
Business Development

ricirokxgroup

Rici Berhitu | Marketing

Clement Zwiers |
SEO

Suheyla Kort |
Marketing

Kyra van der Weijden |
Design

Sam Stuivenberg |
Content

Iris Renjaan |
Design

Sander Hendriks |
Website

Wij verspreiden jouw verhaal

Een goed verhaal verdient het om verspreid te worden. Om aandacht te krijgen. Soms gaat het vanzelf. Veel vaker heeft het verhaal een zetje nodig.

Dat is precies wat wij doen.

Voor langdurige brand effecten en korte termijn resultaat.
Immers, branding alleen is niet voldoende, want de business moet draaien.

Waarom we doen

wat wij doen

Onze missie is waarde toevoegen

Met onze unieke alles-in-één marketing voegen wij waarde toe aan jouw business. Of het nu gaat om meer branding, kandidaten, leads, traffic of transacties. Wij voegen waarde toe aan jouw bedrijf door de overall experience van jouw doelgroep over jouw business te verbeteren. Met een blik op de toekomst en resultaat op kort termijn

Met alles-in-één marketing campagnes

Wanneer wij de volledige verantwoordelijkheid dragen van jouw campagnes en marktbenadering zijn wij op ons sterkst. Jouw dienstverlening, in onze jas. In samenwerking met jou zorgt dit voor de sterkste combinatie. Door continu te testen, verbeteren en te optimaliseren, zul je zien dat dit het resultaat brengt wat jouw bedrijf écht nodig heeft.

Zodat de business groeit

Jouw prachtige verhaal, schitterende merken, producten en diensten verdienen het om de aandacht te krijgen. Aandacht is noodzakelijk in de groei van jouw bedrijf. Laat ons jouw rechterhand zijn en met ons partnerschap jouw merk naar een next-level brengen.

Ons verhaal voor meer resultaat

Wij zijn verbaasd over bureaus die fantastische dingen verzinnen en maken, maar niet het broodnodige resultaat behalen. Bedrijven die er niet voor openstaan om de tijd nemen om de campagne strategie uit te stippelen én uit te voeren, zodat er échte groei ontstaat.

Dus doen wij het anders:

Rokx is anders, wij nemen de leiding en verantwoordelijkheid. Wij draaien wat jij nodig hebt. Een vast bedrag per maand voor het benodigde resultaat. Dit betekent dat state-of-the-art marketingactiviteiten voor veel meer soorten bedrijven bereikbaar en tevens haalbaar is.

En dat is maar goed ook

Wij geloven in intensieve klantrelaties. De reden hiervoor is simpel, het kan namelijk altijd beter. Er is altijd ruimte voor verbetering. Laten wij samen groeien.

A striking business gaat niet vanzelf. Incredible growth needs incredible fuel. En daar hebben wij jou bij nodig. Check onze vacatures.