Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl laten ontwerpen hoeft niet zoveel geld te kosten. Helemaal niet als je jouw huisstijl door ons laat ontwerpen. Ik leg je graag uit, waarom een huisstijl laten maken bij Rokx, je geld bespaart.

En hoppa. Jij hebt een spiksplinternieuw op maat ontworpen huisstijl, waarmee jij je doelen gaat behalen.

Kom op, waar wacht je nog op?

Start met het laten ontwerpen van jouw huisstijl door een expert.

De concepten zijn gratis en voor niets.

Huisstijl laten ontwerpen stappenplan

Het laten maken van een huisstijl kan een tijdrovende klus lijken, maar bij ons krijg je snel en eenvoudig een idee van wat je kunt verwachten. We bieden je drie gratis concepten voor je huisstijl, zodat je een helder beeld hebt van de mogelijkheden voordat we overgaan tot het definitieve ontwerp. Dit proces bespaart tijd en helpt je om snel een huisstijl te laten ontwerpen die precies bij jouw wensen past.

Huisstijl ontwerp kosten

Vanaf 450,- excl. btw.

Vind je het moeilijk om een huisstijl te ontwikkelen voor jouw bedrijf of merk? Of heb je er simpelweg geen tijd of zin in? Wil je liever dat een expert jouw huisstijl ontwerpt? Zodat je tijd bespaart en jouw doelen bereikt?

Bij het laten ontwerpen van een huisstijl wil je natuurlijk duidelijkheid over de kosten. Wij bieden transparante tarieven en een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het laten ontwerpen van een huisstijl door ons is kostenefficiënt en levert je een professioneel resultaat op, zonder verborgen kosten.

Hoe het werkt

Van aanvraag tot levering

  1. Aanvraag: start met het laten ontwerpen van jouw huisstijl door ons stappenplan in te vullen.
  2. Concepten: ontvang twee concepten van jouw huisstijl, kosteloos.
  3. Offerte: krijg vrijblijvend een offerte op basis van jouw wensen.
  4. Ontwerp: Wij ontwerpen jouw huisstijl op maat, precies zoals jij het wilt.
  5. Levering: Je ontvangt jouw huisstijl binnen de afgesproken tijd en kunt beginnen met je campagne.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op

Vraag naar George van Room

Telefoon: +31 (0) 24 – 20 27 911
E-mail: check@rokxgroup.com

Hoe laat je een professionele huisstijl ontwerpen?

1. Richt je op het doel

Bepaal duidelijk wie je wilt bereiken en wat het doel van je bedrijf of merk is. Een grondig begrip van je doelgroep is essentieel voordat je begint met het ontwikkelen van je huisstijl. Door je merkidentiteit helder te communiceren via je visuele uitstraling, bouw je een sterke basis voor succes.

2. Structuur is Key

Een effectieve huisstijl begint met een zorgvuldig ontworpen structuur. Creëer een herkenbaar logo dat de kern van je merk weerspiegelt en combineer dit met een consistente visuele identiteit. Kies kleuren en typografie die een blijvende indruk achterlaten en zorg voor een duidelijke merkboodschap. Hoe wil je dat je doelgroep jouw merk ervaart?

3. Herkenbaarheid

Zorg dat je merk in één oogopslag herkenbaar is. Formuleer een kernboodschap van 3 tot 5 woorden die de essentie van je merk overbrengt én aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Houd het beknopt, krachtig en relevant, zodat je merk snel wordt herkend en onthouden.

4. Consistente visuele elementen

Een consistente toepassing van visuele elementen zoals kleuren, typografie en beelden versterkt je merk. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling, ongeacht het platform. Kies zorgvuldig elementen die passen bij de persoonlijkheid van je merk en die op alle communicatie-uitingen naadloos kunnen worden toegepast.

5. Flexibiliteit in gebruik

Ontwerp je huisstijl met flexibiliteit in gedachten, zodat deze geschikt is voor diverse media, zoals websites, sociale media, drukwerk en advertenties. Je visuele identiteit moet consistent blijven, ongeacht het formaat of de toepassing, en je merkboodschap duidelijk overbrengen.

6. Voorkom fouten

  1. Te veel elementen gebruiken in plaats van eenvoud
  2. Inconsistent kleurgebruik of typografie
  3. Te kleine lettertypes
  4. Ongebalanceerde ontwerpen
  5. Beelden van lage kwaliteit
  6. Onvoldoende contrast
  7. Onheldere merkboodschap

Overige diensten

Social media profiel ontwerpen

Social media post ontwerpen

Blog laten schrijven

Landingspagina laten ontwerpen

Website laten ontwerpen

Website seo verbeteren

Seo analyse

Sea analyse

Social media analyseren