Copyright

© Copyright 2013 – 2021 rokxgroup.com

rokxgroup.com is een geregistreerd merk van ROKX

Alle rechten voorbehouden.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van ROKX is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van ROKX, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van ROKX is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie Op De Website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en reacties op nieuwsberichten. ROKX is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van ROKX weer.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

ROKX
Broekhuizerweg 9
6983 BM Doesburg
Nederland
KvK 66009383
Btw NL001865702B37