Voor ondernemers en marketeers*

Branches onder de loep

Ontdek de diversiteit van Rokx

Stap binnen in de wereld van Rokx en ontdek de vele branches waarin wij actief zijn. Van de media en entertainment wereld tot de educatieve sector, wij hebben de kennis en ervaring om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen.

Media & entertainment

De brug tussen creativiteit en zakelijk inzicht

Bij Rokx bouwen we bruggen tussen creativiteit en zakelijk inzicht. Of je nu op zoek bent naar innovatieve ideeën, winstgevende strategieën of creatieve marketingcampagnes, wij hebben de ervaring en expertise om je te helpen slagen. Laat ons jouw brug zijn om samen de beste resultaten te behalen.

 

Zakelijke b2b

Zakendoen is meer dan alleen cijfers en spreadsheets

Bij Rokx zorgen we voor een frisse kijk op jouw zakelijke uitdagingen en dat betekent dat we niet alleen naar de cijfers kijken, maar ook naar de mensen achter de cijfers. We nemen de tijd om jouw bedrijf te begrijpen, jouw doelen te begrijpen en om te kijken waar we jouw zakelijke uitdagingen kunnen aanpakken.

 

Logistiek

Van A naar B met een glimlach

In de logistieke sector zijn verloren pakketjes helaas een herkenbaar fenomeen. Bij Rokx begrijpen we dat jij als bedrijf je liever richt op het verlenen van de beste service, in plaats van het zoeken naar die ene verloren zending. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is en dat potentiële klanten jou weten te vinden. Op die manier kun jij je richten op waar je goed in bent, terwijl wij ervoor zorgen dat jij gezien wordt in de logistieke wereld.

 

 

Horeca & retail

Er is werk aan de winkel

Bij Rokx weten we dat de horeca en retail branche draait om het leveren van een geweldige ervaring. En daarbij is een goede (online) aanwezigheid onmisbaar. Jullie serveren en wij creëren de online beleving die jouw doelgroep verleidt om keer op keer terug te komen. Wij van Rokx geloven dat een goede (online) strategie net zo belangrijk is als de perfecte presentatie op het bord of in de schappen!

 

Educatie

Leren is de sleutel tot succes, en wij zijn de slotenmakers

Kennis is macht, maar bij Rokx geloven we dat het delen van kennis nog krachtiger is. Met onze marketingexpertise helpen we educatieve instellingen om hun verhaal te vertellen en hun doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om het aantrekken van de doelgroep, het promoten van een nieuw programma of het vergroten van de naamsbekendheid, wij staan klaar om samen te werken aan het verwezenlijken van jouw doelen.